Brandweer trainingen

Operationele inzet

In het geval dat uw eenheden reeds zijn ingezet,  of verminderd inzetbaar zijn, kunt u de St. Florian Groep een aantal taken laten overnemen. Wij waarborgen uw operationele taak, al dan niet met ons eigen materieel. Ons personeel is van uitzonderlijke kwaliteit en heeft enorm veel ervaring. Mede hierdoor zijn wij in staat om onder elke omstandigheid en locatie ons werk te doen.

Opleiding en training

Trainingen dienen altijd maatwerk te zijn voor de diverse korpsen. Een training die niet aansluit bij de te trainen mensen is zonde van de energie en demotiveert enorm.

Wij zijn in staat om maatwerk te leveren voor iedere organisatie. Of het nu gaat om basisvaardigheden of een extra specialisme.
Vooraf maken wij een plan van aanpak en dit vormt de basis voor de gestelde leerdoelen. Tevens is het zo dat we een aantal modules hebben die we moeiteloos kunnen inpassen en naadloos op ieder niveau laten aansluiten.

Kwaliteitseisen

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze instructeurs, oefenleiders, veiligheidsfunctionarissen en natuurlijk docenten. Intensief worden zij op de hoogte gehouden op hun specialisatie maar ook op alle basisvaardigheden.
Onze mensen kunnen, op verzoek, ook tijdelijk uw team versterken.

Trainingen kunnen georganiseerd worden op onze locaties, maar ook in veel gevallen op locaties die u uitzoekt.