ST. FLORIAN GROEP BV

Uw partner in crisisbeheersing kwaliteit en betrouwbaarheid

Interventie

Met St. Florian Groep interventie, leveren wij oplossingen op het gebied van brandbestrijding, bestrijding van incidenten met gevaarlijke stoffen of andere complexe incidenten. De paraatheid van ons team, het materieel en blusmiddelen gecombineerd met onze kundigheid vormen hierbij de kern. Het blijft natuurlijk altijd maatwerk. Eerst een plan en op basis van dat plan ook uitvoeren.

De St. Florian Groep levert echter niet alleen maatwerk in het geval van een calamiteit. Advies op het gebied van  personeel, herbezetting, oefenploegen en evenementen is voor ons ook maatwerk.

De St. Florian Groep biedt een repressieve- en calamiteitenservice. Dit betekent dat we 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar staan voor elke klus. Dit is natuurlijk ook noodzakelijk, omdat we bij een calamiteit kundig en kordaat moeten kunnen handelen. Hierbij staan veiligheid, het milieu en uw bedrijfsproces hoog in ons vaandel.

Met openheid, transparantie maar toch ook vooral met een enorme deskundigheid, zorgen wij ervoor dat de gevolgen van een calamiteit voor u tot een minimum beperkt blijven.

Met slechts één telefoontje heeft u direct de bijstand van onze calamiteitencoördinator te pakken. Ons netwerk, met landelijke dekking, draagt er zorg voor dat de juiste hulp snel bij u ter plaatse is. Het gehele proces wordt door ons bij u uit handen genomen.

Wij werken met een, voor de St. Florian Groep kenmerkende, open calculatie. Om een snelle hulpverlening te bevorderen, bieden wij de mogelijkheid tot een zogenaamde waakvlam overeenkomst