ST. FLORIAN GROEP BV

Uw partner in crisisbeheersing kwaliteit en betrouwbaarheid

Kennis en Kunde

Kennis en Kunde

Onze kennis en kunde brengen wij graag over. Voor consultancy, opleidingen of trainingen bent u bij St. Florian Groep aan het juiste adres. Van een basis BHV-opleiding tot een specialistische training voor ervaren incidentenbestrijders, wij verzorgen het graag voor u. Investeren in de kennis en kunde van uw mensen betaalt zich altijd uit. Of het nu gaat om uw veiligheids- of noodorganisatie op peil te houden of te verbeteren.

Opleiding en training

De opleidingen en trainingen zijn altijd maatwerk en toegespitst op uw organisatie. De St. Florian Groep biedt trainingen aan waarbij zowel de technische vaardigheden als de menselijke factor centraal staan. Omdat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, bieden wij unieke opleidingen waarbij technische en mentale vaardigheden worden gecombineerd.

Consultancy

Onze consultancykennis is te raadplegen over de werkelijke breedte van de crisisbeheersing. Van een (A)RIE tot het opstellen van een veiligheidsplan, of bedrijfsnoodplan; Geeft u ons maar aan waar uw behoefte aan heeft. BRZO-bedrijven, veiligheidsregio┬┤s of kleine ondernemingen met kleinere vraagstukken, de St. Florian Groep heeft de kennis in huis om u te begeleiden en te ondersteunen. Indien gewenst kunnen wij begeleiding, management en advisering ook op detacheringsbasis leveren. Consultancy, het verzorgen van trainingen en/of opleidingen doen wij altijd op basis van de voor de St. Florian Groep kenmerkende open calculaties.

Binnen de crisisbeheersing zijn wij uw partner.