Ons Team

De St. Florian Groep bestaat uit een klein team vaste medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat om snel te kunnen reageren op vragen vanuit het bedrijfsleven, de overheid of andere organisaties op het gebied van (bedrijfs)veiligheid in de meest ruime zin van het woord.

John van Delzen.

John is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, marketing, klantenrelaties en netwerken. Hij is het aanspreekpunt op het gebied van consultancy, RI&E´s, de ontwikkeling en inhoud van onze opleidingspakketten. Hierbij worden de recentste inzichten en eventuele veranderingen op het gebied van veiligheid in ons lespakket meegenomen. John is verder de gesprekspartner voor bedrijven, overheid of andere organisaties met vragen over het opzetten van een befrijfsnoodorganisatie (BNO), de bedrijfshulpverlening (BHV), brandpreventie en andere veiligheidsvragen.

Uw interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. De snelste manier is via de telefoon

+31(0)657 723 105.

Miranda Keller
Miranda is verantwoordelijk voor de gehele administratie. Zij verzorgt de agenda van John, regelt alle financiële zaken binnen de St. Florian Groep. Verder is Miranda verantwoordelijk voor de planning en het inzetten van onze opleidingsinstructeurs. Op opleidingsverzoeken vanuit het bedrijfsleven, overheid of andere organisaties, worden door Miranda afhankelijk van de aard van de opleiding de juiste specialist ingezet. Alle contacten en afspraken lopen via Miranda en is zij het aanspreekpunt voor alle vragen m.b.t. tot de planning en indeling van de opleidingen en onze instructeurs.

Onze instructeurs
De St. Florian Groep werkt uitsluitend met professionele, zeer ervaren en bevoegde instructeurs. Onze instructeurs houden hun kennis en kunde op peil met het regelmatig volgen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Zo voldoen wij aan de strengste normen die de overheid hieraan stelt.

Afhankelijk van het type opleiding wordt daar de juiste instructeur voor ingepland. Of dit nu voor een BHV-, EHBO, VCA, Bedrijfsveiligheid, of een andere Veiligheidsopleiding is, wij hebben de juiste mensen die uw medewerkers met succes op kunnen leiden voor een officieel certificaat. Het gaat hierbij niet alleen om vakinhoudelijke deskundigheid, maar en dat is misschien nog het belangrijkste, goed gemotiveerde medewerkers af te leveren.

Ben je een professional in ons vakgebied in het geven van opleidingen, instructies en trainingen, en zoek je een aanvullende uitdaging, dan komen wij graag met je in contact. ZZP-er in ons vakgebied? Ook dan graag reageren. Telefonisch kan natuurlijk ook +31(0)657 723 105.