Opleiding en training

Een calamiteit komt altijd onverwacht. Ook in uw bedrijf of organisatie! 

Voor de aanpak en bestrijding van die calamiteit is het van belang te kunnen beschikken over medewerkers die voldoende opgeleid en getraind zijn.

De St. Florian Groep is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van medewerkers van bedrijven, overheidsinstellingen en  brandweerorganisaties. Door jarenlange ervaring,  spreken en begrijpen wij de taal van deze medewerkers en weten wij heel goed deze mensen te motiveren zodat zij een waardevolle aanvulling binnen uw organisatie zijn. Door onze aanpak is het slagingspercentage maximaal en krijgt u zeer gemotiveerde medewerkers bij de bestrijding van een calamiteit. Juist in deze tijd is dat van onschatbare waarde voor uw organisatie of bedrijf.

Trainingen dienen altijd maatwerk te zijn. Een training die niet aansluit bij de te trainen mensen is zonde van de energie en demotiveert enorm. De St. Florian Groep is in staat om maatwerk te leveren voor iedere organisatie. Of het nu gaat om basisvaardigheden of een extra specialisme. Vooraf maken we een plan van aanpak en dit vormt de basis voor de gestelde leerdoelen.