VCA basis herhaling (incl. examen)

Basisveiligheid VCA (B-VCA) herhaling is bestemd voor medewerkers die in het bezit zijn van het B-VCA diploma. In deze herhalingscursus worden alle onderdelen van de basiscursus herhaald en waar van toepassing is nieuwe inzichten en aanvullingen in de lessen opgenomen. Met het B-VCA diploma laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. U geeft daarmee dus aan dat u veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen. Voor wie? Als u aan de slag gaat voor een aannemer, dan moet u in de meeste gevallen een B-VCA diploma hebben. Bijvoorbeeld als u op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving werkt. Waarom een B-VCA examen? Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een B-VCA diploma, weet u wat er van u verwacht wordt. Wat houdt het B-VCA examen in? De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Meer dan 5 personen inschrijven, vraag een offerte op maat!


Heeft u hulp nodig?

Bel ons gerust:

 06-57723105 

Via ons contactformulier kan natuurlijk ook of ons e-mailadres info@floriangroep.com

Prijs per persoon € 225,- Excl. BTW

Basisveiligheid VCA – basiscursus herhaling (incl. examen)

Met het B-VCA diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Je geeft daarmee dus aan dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Wanneer je aan het werk gaat voor een aannemer is het Basis VCA diploma in veel gevallen verplicht om toegelaten te worden tot het (bouw)terrein.

Basis VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

St. Florian Groep is erkend door het Nederlands Instituut voor de Bedrijfshulpverlening en het NIKTA.

Terug naar de VCA opleidingen