Advies en ondersteuning

De St. Florian Groep is de ideale partner waar het gaat om het geven van advies en ondersteuning, die van belang zijn voor een goed functionerende Bedrijfs-Nood-Organisatie (BNO). 

Als basis wordt hiervoor de RI&E gebruikt. De St. Florian Groep adviseert u graag over mogelijke veiligheidsrisico´s binnen uw bedrijf of organisatie. Het op een juiste wijze identificeren van deze risico´s, is van het grootste belang.

Wij hebben de professionele kennis om u hierbij te adviseren en te ondersteunen. De resultaten van de RI&E vormen het uitgangspunt en het opstellen van realistische scenario’s, vormen de basis voor de Bedrijfs-Nood-Organisatie.

Als First Responder opleider kunnen wij de benodigde trainingen aanbieden. Zie ons opleidingsoverzicht.

Als service en ondersteuning kunnen wij u alle noodzakelijke materialen leveren om een goed functioneren BHV organisatie op te zetten, te implementeren en ook te onderhouden. Denk hierbij aan alle BHV materialen, brandblussers, ontruimingstekeningen, brandpreventiemateriaal, en -bestrijdingsmateriaal. 

Wilt u informatie – of een offerte opvragen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch +31(0)657 72 3105

Florian is vernoemd naar Florius van Lorch