ST. FLORIAN GROEP BV

Uw partner in crisisbeheersing kwaliteit en betrouwbaarheid

Mobiliteit

Met de dienst mobiliteit verzorgt de St. Florian Groep de mobiliteit voor hulpverleningsdiensten. Wij bieden dit aan door middel van twee verschillende varianten, lease of huur

Lease

De St. Florian Groep biedt op basis van een leasecontract operationele hulpverleningsvoertuigen. Deze voertuigen, met of zonder bepakking, kunnen volledig naar wens van de klant worden samengesteld. Uiteraard staan wij u hierin bij.
De ontzorging maken wij compleet door middel van het optimale onderhoud van zowel voertuigen als materiaal. Mocht er toch een storing zijn dan is onze eigen vloot beschikbaar als back-up.

Huur
De St. Florian Groep verhuurt ook uit eigen vloot diverse typen brandweervoertuigen. Onze voertuigen kenmerken zich door een zeer jonge leeftijd en zijn uitgerust met een moderne uitgebalanceerde bepakking. Wij bieden ze te huur aan vanaf 1 dag tot iedere andere gewenste periode. Dit kan zowel met als zonder personeel.

Materiaal en persoonlijke bescherming

Onze dienst mobiliteit biedt niet alleen voertuigen, maar ook het operationeel houden van personeel en het materiaal. Hierbij valt te denken aan ademlucht apparatuur, watervoerende armaturen, kleding, maar ook het onderhouden van specialistisch gereedschap.