Mobiliteit

VERKOOP

Met de dienst mobiliteit verzorgt de St. Florian Groep de mobiliteit voor hulpverleningsdiensten. Wij bieden dit aan door middel van twee verschillende varianten, lease of huur.

Naast lease of verhuur, kunt u bij de St. Florian Groep ook brandpreventie en -bestrijdingsmaterialen kopen. Denk hierbij aan verschillende soorten, brandblussers, brandhaspels, brandslangen, bluswagens, et-cetera. Ook voor uw BHV organisatie beschikt de St. Florian Groep over een zeer uitgebreide keuze aan BHV materialen. Het leveren van alle mogelijke BHV hesjes in iedere kleur. Ook met uw eigen bedrijfslogo is mogelijk. EHBO koffers in de meest ruime zin van het woord. Voor ontruimingstekeningen, vluchtroute aanduidingen, alle type pictogrammen, kortom alles wat nodige is om aan uw noodorganisatie een juiste invulling te kunnen geven. Wij bieden onze producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Uw interesse gewekt, neem gerust contact met ons op! Dat kan via ons contactformulier  of via ons telefoonnr. +31(0)657 723 105.

LEASE

De St. Florian Groep biedt op basis van een leasecontract operationele hulpverleningsvoertuigen. Deze voertuigen, met of zonder bepakking, kunnen volledig naar wens van de klant worden samengesteld. Uiteraard staan wij u hierin bij.
De ontzorging maken wij compleet door middel van het optimale onderhoud van zowel voertuigen als materiaal. Mocht er toch een storing zijn dan is onze eigen vloot beschikbaar als back-up.

VERHUUR
Wij verhuren ook uit onze eigen vloot diverse typen brandweervoertuigen. Onze voertuigen kenmerken zich door een zeer jonge leeftijd en zijn uitgerust met een moderne uitgebalanceerde bepakking. Wij bieden ze te huur aan vanaf 1 dag tot iedere andere gewenste periode. Dit kan zowel met als zonder personeel.

Materiaal en persoonlijke bescherming

Onze dienst mobiliteit biedt niet alleen voertuigen, maar ook het operationeel houden van personeel en het materiaal. Hierbij valt te denken aan ademlucht apparatuur, watervoerende armaturen, kleding, maar ook het onderhouden van specialistisch gereedschap.
Vragen? gebruik ons contactformulier!

POSTADRES
EMMASTRAAT 20
93043 TE ROTTERDAM

TEL. + 31(0)614 857 622
john.van.delzen@floriangroep.nl

info@floriangroep.com
KVK NR. 67211925
BTW NR. 85687816B01