Zoekt u een BHV-, EHBO-, VCA– of een andere Veiligheidsopleiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in deze opleidingen. Door onze kleinschalige en professionele aanpak zijn wij in staat een opleiding op maat te maken. Via onze winkel kunt u de gewenste opleiding kiezen. Na uw inschrijving vragen wij wel om ons inschrijvingsformulier in te vullen. Uw gegevens zijn noodzakelijk voor uw examen en eventueel het behaalde certificaat. Zodra uw inschrijving alsmede uw inschrijvingsformulier door ons ontvangen is, sturen wij u een bevestiging met de datum en locatie van de opleiding. Wij wensen u veel succes met het volgen van uw opleiding.

Heeft u liever een online opleiding, ook dat is mogelijk. Met ons speciaal ontwikkelde lesprogramma, kunnen wij dit voor u verzorgen. Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op telefoonnr. +31(0)614 857 622. Wij informeren u over alle mogelijkheden.

Wilt u onze online opleiding volgen, laat het ons dan weten, Wij proberen u de door u gewenste datum in te plannen. Is dat niet meer mogelijk, dan zoeken wij een alternatieve datum. I